Vi utvikler vindparker i verdensklasse – vil du være med som vår nye trainee?

 

05

MARS, 2018

Vi er et selskap i vekst, som har ambisjoner om å utvikle og bygge ut flere vindparker i verdensklasse i årene som kommer. Den internasjonale interessen for å investere i fornybarprosjekter i Norge er stor, og vi har en god utgangsposisjon for å lykkes med arbeidet vårt i dette markedet. For å nå målene våre trenger vi flere kloke hoder, og søker derfor en ny medarbeider med et stort engasjement for fornybar energi og nysgjerrighet på forretningsutvikling.

 

Zephyr ble etablert i 2006 og har siden da arbeidet målrettet med å utvikle, bygge og drifte en rekke vindkraftprosjekter i Sør- og Midt-Norge. Vårt forrige prosjekt var Tellenes vindpark i Rogaland, som vi utviklet fra konsesjon og frem til det byggeklare prosjektet ble solgt til verdens største kapitalforvalter og ledende investor i fornybar energi, BlackRock, i juni 2016. Tellenes vindpark startet produksjonen allerede høsten 2017, og skal forsyne Googles europeiske datasentre med fornybar energi de kommende 12 årene. Parken, som er Norges største vindkraftverk, ble kåret til Europas beste landbaserte vindkraftprosjekt i 2016, og er nå nominert som Årets Anlegg i 2017. Vårt neste store prosjekt er å utvikle Guleslettene vindpark i Sogn og Fjordane etter samme forretningsmodell som Tellenes.

Hvis du er nysgjerrig på å vite mer, kan du gå inn å lese på våre nettsider: www.zephyr.no

Trainee-stilling med store utviklingsmuligheter

Du som er vår nye trainee har en fersk mastergrad eller inntil fem års arbeidserfaring, som sivilingeniør, siviløkonom eller tilsvarende. Vi er et team på sju medarbeidere, så du vil få ta del i det aller meste som foregår: fra styrearbeid til prosjektutvikling og daglig drift av vindparker. Stillingen er fast og etter en traineeperiode på to år vil du gå inn i en mer definert rolle i selskapet.

Vi tror at du har mye ny og nyttig kunnskap innenfor fornybar energi, er analytisk, initiativrik og løsningsorientert. Vi søker deg som har høy arbeidskapasitet og er dyktig til å stå på og tenke positivt. Vi reiser en del i forbindelse med arbeidet vårt, og vår nye trainee skal også være med på det.

Vi bruker både norsk og engelsk som arbeidsspråk, så du må beherske begge deler godt. Zephyr har kontorer i et moderne kontorfellesskap med Østfold Energi på Grålum i Sarpsborg.

 

Hele stillingsutlysningen finner du på finn.no

 

For å søke går du inn i Webcruiter

 

Bilde er fra Mehuken vindpark i Sogn og Fjordane, hvor Zephyr hadde prosjektledelsen da parken ble bygget ut i 2014/15.

Foto: Zephyr

Del/ Share: